פיתוח מנהלים לניהול בשיטת אי"מ

ארז קנלו מדריך שיטת אימ מנהלי מזומש ישרוטל המלך שלמה

פיתוח מנהלים בשיטת אימ לדרגי הניהול של אגף מזון ומשקאות במלון המלך שלמה, נובמבר 2016

סדנת פיתוח מנהלים לניהול בשיטת אי"מ לדרג המנהלים של מחלקת מזון ומשקאות של ישרוטל המלך שלמה. בסדנה עוברים המנהלים היכרות והתנסות בכלי הניהול של שיטת אי"מ:

  • שיחת חתך לקביעת יעד עצמי – המביאה לתחושת מסוגלות ויוזמה.
  • סיעור מוחות אתגרי מכירה / שיפור – כלי פדגוגי המחבר בין העובדים לרעיונות לשיפור.
  • טבלת מלפ"א – מערך לימוד פנים ארגוני שהופך את המספרים לגרפים ומאפשר ניתוח מגמות ושיפור נקודתי ברמת העובד, המוצר, השירות.
  • ועוד כלים ייעודיים לתחום המזומ"ש ולרשת ישרוטל, כלים שפותחו בהתאמה מלאה לצרכים ולרצונות של מנהל המחלקה.

אחר הסדנה מקבלים המנהלים ייעוץ וליווי כדי לסייע בהטמעת השיטה והרעיונות בשגרת העבודה. אחת לתקופה מגיע מטמיע של אי"מ הדרכות לישיבות, פגישות, תצפיות ומוציא דו"ח המלצות ומגבש יחד עם המנהלים תוכניות עבודה להמשך השיפור.

ארז קנלו מדריך שיטת אימ ישרוטל המלך שלמה ארז קנלו מדריך שיטת אימ מזומש ישרוטל המלך שלמה ארז קנלו מדריך שיטת אימ מנהלי מזומש ישרוטל המלך שלמה ארז קנלו מדריך שיטת אימ

המדריך: ארז קנלו, יועץ מדריך ומנהל ההדרכה באי"מ הדרכות.