שם: דלאל המסעדה, דלאל הקונדיטוריה, וילה D

תחום: מזון ומשקעות, מסעדנות, מסעדה, קונדיטוריה ואירועים

זמן עבודה:  מתחילת שנת 2009 ועד לסוף שנת 2011

דלאל

תיאור:

דלאל היא מתחם בילוי קולינארי, שנמצא בשכונת נווה צדק הוותיקה בתל אביב. המסעדה בנויה בתוך מבנה שהיה בית ערבי מסורתי, בסמיכות למסעדה נמצא בית קפה קונדיטוריה מהמתוקים בתל אביב. השם של המסעדה והוקנדיטוריה משלב בתוכו המון, המילה דלאל בערבית  היא פינוק ושפע. האווירה שבמסעדת דלאל כמו גם בקונדיטורית דלאל הן שילוב של תל אביב של פעם עם תל אביב של היום, הקסם שבאירוח המפנק המסורתי הערבי עם אוכל משובח מהמטבח של השף גולן והעיצוב המוקפד והמיוחד. קונדיטוריית דלאל המתוקה מנוצחת על ידי השף קונדיטור ענר צלאל. דלאל היא אחת המסעדות המובילות בתל אביב בעלת תודעת שירות טובה מאוד וחוויה קולינארית טעימה ונעימה.

הצלחות החברה:

בדלאל הן במסעדת דלאל והן בקונדיטורית דלאל מצאנו צוות מנהלים שנכון לעבודה משותפת וחדור מוטיבציה ורצון להירתם למטרות הארגון. העבודה עם צוות המנהלים במתחם דלאל התחלק לייעוץ וליווי פרטני וקבוצתי ולהדרכות וסדנאות קבוצתיות (ייעוץ ארגוני ושיפור מכירות). החל בהדרכות מכירה ע"פ שיטת אי"מ, דרך פיתוח מנהלים, תקשורת בין אישית ועד להנחיית קבוצה בסוגיות מסוימות. העבודה הפרטנית הייתה סביב נושאים כמו ניהול השיווק (יסודות, יחסי ציבור, ניהול מועדון לקוחות, ניוזלטר, הטבות והנעה לפעולה, מיסוד וביסוס התנהלות גם כלל הגורמים הקשורים לשיווק ופרסום, מיסוד פורום חשיבה שיווקית, עבודה בשיטת גו נו גו ועוד) או כמו ניהול כללי (שגרת עבודה, דרכי מדידה ובקרה לשיפור – מלפ"א מערך לימוד פנים ארגוני לשיפור, ניהול זמן וניהול עצמי, הגדרות תפקידים וממשקי עבודה, פיתוח צוות מנהלים, שינוי ותיקון ספר חברה וספרי נהלים והדרכה ועוד). במסגרת עבודת תהליכית עבר הארגון שינוי ארגוני מדהים והעמיד צוות מנהלים מהשורה הראשונה בענף המסעדנות. בתהליך זה הופקו דו"חות המלצה אשר יושמו בהצלחה על ידי המנהלים האמונים לכך, בתחום האירועים, המכירות, השירות ועוד. חווית הבילוי במסעדת דלאל כמו גם בקונדיטורית דלאל ובמחלקת האירועים השתפר ואיתם גם הגדלת מחזור מכירות במתחם.

בחלוף שלוש שנות עבודה ניתן לומר שדרג המנהלים בדלאל מתנהל ופועל כבארגון מסודר דבר שהינו יוצא מגדר הרגיל בתחום זה.